Laure Gerig

Webmap “Business and Human Rights in Tanzania”

18 augustus 2021

This interactive map presents an overview of the main project activities and output that IPIS and its project partners CHRAGG and BHRT have delivered as part of their project to “Improve monitoring, research and dialogue on Business and Human Rights in Tanzania ”. This project ran from December 2017 until February 2021. The map locates project activities in Tanzania and allows you to find out more


Delve country profile Tanzania

De mijnbouwsector in Tanzania, Delve Country Profile”

19 november 2020

In samenwerking met Delve heeft IPIS een profiel van de ASM-sector in Tanzania opgesteld. Het Country Profile verzamelt informatie over het beheerskader voor de mijnbouw, levert gegevens over de belangrijkste ASM-mineralen en analyseert de bijdrage van de ambachtelijke mijnbouw aan de SDGs.


DRC Country Profile

De mijnbouwsector in de Democratische Republiek Congo, Delve Country Profiel

5 november 2020

In samenwerking met Delve heeft IPIS een profiel opgesteld van de ASM-sector in de Democratische Republiek Congo. Het landenprofiel verzamelt informatie over het bestuurskader voor de mijnbouw, levert gegevens over de belangrijkste ASM-mineralen en analyseert de bijdrage van de artisanale mijnbouw aan de SDG’s.


Scroll naar boven