NEWS

Gezocht: Polyvalent administratief medewerker

This post is also available in: FR NL

International Peace Information Service (IPIS vzw) is een onafhankelijk onderzoeksinstituut dat informatie, analyse, en capaciteitsversterking op maat voorziet ter ondersteuning van actoren die een visie van vrede, duurzame ontwikkeling en mensenrechten willen realiseren. In de loop der jaren ontwikkelde IPIS een geografische focus op sub-Sahara Afrika en een thematische focus op natuurlijke rijkdommen, conflictmotieven van gewapende actoren, bedrijven & mensenrechten, en internationale wapentransfers. Binnen deze focus streeft IPIS er naar om een center of excellence te zijn op het gebied van terreinonderzoek. 

De groei van onze organisatie vraagt om versterking van onze algemene administratie, om het onderzoekspersoneel te ondersteunen en de standaard te halen die onze partners en donoren van ons verwachten. 

IPIS werft een Polyvalent administratief medewerker aan, om zo snel mogelijk te starten. 

Dit is een contract onbepaalde duur voor 50% tot 80% VTE (bespreekbaar). 

Omschrijving van de functie: 

In nauwe samenwerking met de office manager en de communicatieverantwoordelijke verzorg je onze administratie en interne organisatie. Je ondersteunt de organisatie van activiteiten en evenementen en helpt bij het beheer van onze infrastructuur. Een belangrijk deel van jouw werk is financieel-administratief, waarbij je verantwoordingsstukken van collega’s en partners nakijkt en correct registreert. 

Verantwoordelijkheden: 

  • Deelnemen aan de algemene administratie 
  • Administratieve en financiële ondersteuning bieden aan de collega’s en partners in verschillende landen 
  • Stroomlijnen van de interne communicatie (kalenderbeheer, interne software) 
  • Beheer van gebouw en kantoorbenodigdheden 

Vereisten: 

  • Professionele bachelor of gelijkwaardig door ervaring 
  • Kennis van Nederlands, Engels en Frans 
  • Nauwkeurig en zin voor detail 
  • Ervaring met MS Office 

Verloning: competitief in de Belgische ngo-sector.  

Selectieproces: Graag een CV en motivatiebrief aan recruitment@ipisresearch.be voor 20/11/2023, 17.00. In de motivatiebrief licht je toe waarom je interesse hebt in de functie. 

Kandidaten die weerhouden zijn na de eerste ronde zullen uitgenodigd worden tot een schriftelijke proef die thuis kan worden afgelegd. De test is gepland in de eerste week van december. De kandidaten met de hoogste scores in deze test worden uitgenodigd voor een gesprek dat plaats zal vinden voor de kerstvakantie. 

IPIS streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in de functieprofielen op onze site van harte uit om te solliciteren.